Lisans Düzeyi | 57

UYGULAMALI ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ (Orta Düzey)

Açıklaması

AÇILMASI PLANLANAN PROGRAM

Uygulamalı Robotik Kodlama Eğitimi

(Orta Düzey)

EĞİTMEN

Öğr. Gör. Murat ARTSIN

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

TANIM

Kodlama eğitimi, sadece teknolojinin sunduğu imkânlar çerçevesinde programlama ya da yazılım geliştirme alanında değil, günlük hayattaki aktivitelerden okul ödevlerine/proje hazırlıklarına kadar oldukça farklı alanlarda problem çözmeyi, karşımıza çıkacak olan problemlerin hangi sırayla çözülmesi gerektiğini, olaylar ve durumlar arasında ilişki kurabilmeyi, sistematik düşünmeyi ve planlamayı öğrenme noktasında yardımcı olmaktadır. Böylelikle farklı ve yaratıcı düşünme, problem çözme odaklı olma, takım çalışması yapabilme ve eleştirel düşünebilme gibi özellikler edinilebilmektedir.

İÇERİK

Eğitim programı içerisinde öncelikle katılımcılarda kodlama mantığının oluşturulması ve kolay anlaşılır örnekler ile katılımcıların kodlamalar yapması, ardından da eğitimin içeriğine uygun robotlar aracılığıyla öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak tecrübe etme imkânı sağlanacaktır. Katılımcıların yanlarında kendi dizüstü bilgisayarlarını getirmeleri gerekmektedir. Eğitim programı Merkezimiz tarafından temin edilen gerekli niteliklere sahip robotlar eşliğinde gerçekleştirilecektir. Merkezimiz tarafından herhangi bir başka eğitim materyali (kitap, bilgisayar vb.) temin edilmeyecektir.

Eğitim aşağıdaki konu başlıkları üzerinden gerçekleştirilecektir:

• Arduino Uno tanıtımı
  • Arduino Uno kurulumu
  • Arduino Uno kodlamaya giriş
  • Arduino Uno ile projeler geliştirme.

EĞİTİM PROGRAMI

Başlangıç                                15 Ekim 2022, Cumartesi

Bitiş                                        12 Kasım 2022, Cumartesi

Gün                                         Cumartesi günleri

Saat                                        13:30 – 15:30

Eğitim süresi                          5 hafta / 10 ders saati

Son başvuru tarihi                 12 Ekim 2022, Çarşamba

Ücret Ödeme Tarih Aralığı    13 - 14 Ekim 2022

KONTENJAN

Eğitim en az 5 en fazla 7 kişinin başvurması ile açılacaktır.

Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için başvuranların Üniversitemiz Uygulamalı Robotik Kodlama Eğitmi (Başlangıç Düzeyi) programını ya da benzeri bir programı tamamladığına dair belgesini kayıt işlemleri esnasında dijital ortamda Kayıt Şartı sekmesi altında sisteme yüklemesi gerekmektedir.

BELGE

Eğitim programına %80 oranında (en az 8 ders saati) katılım sağlayanlara Üniversitemiz onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

Belgelerimiz e-Devlet üzerinden sorgulanabilir ve doğrulanabilir niteliktedir.

PROGRAM YERİ

Eğitim, Üniversitemiz dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitimin açılabilmesi için yeterli sayıda (en az 5 kişi) başvuru yapılmasının ve ödeme işlemlerinin başarı ile tamamlanmasının ardından eğitimin gerçekleştirileceği yer bilgisi başvuru sahiplerinin e-posta adreslerine gönderilecektir.

Başvuranlar ile e-posta üzerinden iletişime geçileceği için başvuru esnasındaki bilgilerin eksiksiz ve doğru olması ve sonrasında Merkezimiz tarafından gönderilecek bilgilendirme e-postası aşamasında kendi e-posta hesaplarındaki spam/junk benzeri tüm klasörleri güncel olarak kontrol etmeleri tamamen başvuru sahiplerinin sorumluluğundadır.

ÖDEME

Peşin:     500 TL   (KDV Dâhil)

Eğitim ücretlerinin; başvuranların e-posta adreslerine gönderilecek olan eğitimin açılacağına dair bilgilendirme mesajından SONRA ödenmesi gerekmektedir. Lütfen söz konusu e-posta gelmeden herhangi bir ödeme işlemi YAPMAYINIZ.

18 yaşından küçük katılımcıların velilerinin aşağıda bulunan Veli İzin Dilekçesini doldurup imzalayarak başvuru aşamasında dijital ortamda Veli İzin Dilekçesi sekmesi altında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Veli İzin Dilekçesi

Kayıt ücreti

Başvur
SERTİFİKA SÜRESİ SERTİFİKA TÜRÜ
29 Gün Yüzyüze Eğitim
SERTİFİKA ÜCRETİ DEĞERLENDİRME
Yok
ÖN KURS ETKİNLİK TARİHİ
Ön kursgerekmiyor
15.10.2022 - 00:00
12.11.2022 - 00:00
Eğitmenler
Murat Artsın (Eğitmen)
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Öğr. Gör.